Fillon greva e pezulluar e gjykatave dhe prokurorive të Kosovës

Sindikata e Punëtorve të Judikatures, ka njoftuar se më 1 korrik të këtij viti fillon greva e pezulluar e administratës së Gjykatave dhe Prokurorive të Kosovës.

Njoftimi i plotë:

Te nderuar perfaqesues te mediave, përmes ketij email po iu rikujtojme edhe njehere lidhur me vendimin e  Kryesisë së Sindikates së Pavarur te Judikatures se Kosoves, per aktivizimin e greves se pezulluar te administrates se Gjykatave dhe Prokurorive te Republikes se Kosoves,  e cila do filloj më 1 korrik 2019 dhe do te vazhdoi deri ne realizimin e kerkesave