(FOTO) Ambulanca Serbe në Vitomericë të Pejës

Pas karantinimit të Mitrovicës së Veriut, dhe Zveçanit, me urdhër të Serbis, në këto komuna nga Serbia kanë ardhur edhe Mjekë dhe Infermier nga ky shtet, por që kanë leje edhe nga Qeveria e Kosovës, për ti ndihmuar komunat veriore në luftën kundër coronavirusit

Ndërsa gjatë ditës së sotme janë parë vetura të ambulancës Serbe edhe në fshatin Vitomiricë të Pejës.