Foto e ditës

Fotografi e bërë nga Mali i Pashtrikut ku shihet Kompleksi Memorial i Koshares, Lumi Drini i Bardhë, si dhe pjesa e Austradës Ibrahim Rugova pranë pikëkalimit kufitar Vërmicë.

Foto nga: Raim Kurtaj