FOTO – Parku i Prizrenit i mbushur me qytetarë

Përkundër masave të Qeverisë së Kosovës, për mos grumbullim të njerzve si masë kundër pandemisë COVID-19, të njejtit nuk po i reskeptojnë ato.

Parku i qytetit që gjendet afër Spitalit dhe Universitetit të Prizrenit, siç shihet në foto këndet e lodrave janë në funksion dhe përplotë me njerëz./Kallxo.com/