(FOTO)Aktivistët e VV dërgojn mesazhe,iu bëjnë thirrje në përkrahje të Kurtit dhe kundër LDK-së

Aktivistët e Levizjes Vetëvendosje, pas mesazheve ditëve të kaluar, vazhdojnë të dergojnë mesazhe nëpërmes telefonit  dhe rrjeteve sociale.

Në këto mesazhe iu bëhet  thirrje aktivistëve të VV, që të hyjn faqe të Albin Kurtit që ta përkrahin atë duke ia bërë lkike&share postimet.

Në këto mesazhe kërkohet që të fyhet LDK-ja kishe janë votues të saj, dhe tash do ti bashkohen VV.

Këto FOTO mesazhe po qarkullojn nëper rrjete sociale duke u bërë virale kohët e fundit.