Fotografia e ditës!

Portali informativ www.lajme365.com, të gjithë besimtarëve muslimanë ua uron Festën e Fitër Bajramit.

Traditë, paqe dhe mirësi!

Prizren, Kosovë.

Fotografuar nga Ermin Fazli.