Fotografia e djalit nga Vushtrria, në njërën ndër faqet më të mëdha në botë për fotografi

ART mazing është njëra ndër faqet më të mëdha të fotografisë në botë.

Sot, kjo faqe ka publikuar fotografinë e fotografit kosovar Bleron Caka, djali i cili vjen nga Vushtrria. Në foto shihet liqeni i Tropojës gjatë agimit të diellit në Kosovë.

Fotografia deri më tani ka marrë mbi 14 mijë pëlqime dhe mbi 2,3 mijë shpërndarje./LAJME365