Gazetarëve ju lejohet qarkullimi gjatë 24 orëve, që ta ushtrojnë profesionin e tyre

Sipas vendimit të ri të Qeverisë së Kosovës është ndaluar qarkullimi i personave fizik.

Mirëpo ky ndalim nuk do të vlejë për mediet, punonjësit medial të cilët ushtrojnë profesionin e tyre, shkruan IndeksOnline.

Sipas udhëzimeve të reja të publikuara nga ana e qeverisë të cilat hyjnë në fuqi nga data 15 prill, gazetarëve dhe punonjësve medial iu lejohet qarkullimi gjatë 24 orëve, në funksion të përmbushjes së detyrave të tyre.

Mirëpo gazetarët dhe puntorët e tjerë medial duhet që gjatë gjithë kohës të mbajnë I.D e tyre të punës.