Gjenden mbetje mortore në Pejë

Është raportuar se në fshatin Nobërgjan të Pejës derisa ka qenë duke riparuar varrezat është hasur në një kafkë të njeriut.

Njësiti kompetent ka dalë në vendin e ngjarjes dhe ka bërë tërheqjen e kafkës ndërsa punimet janë ndërprerë.