Gjendet një jaht i braktisur në det në Shëngjin

Një jaht i braktisur është gjetur nga policia kufitare në thellësi të detit dhe është marrë dhe është ankoruar në portin e Shëngjinit.

Kanë nisur verifikimet lidhur me pronarët e këtij jahti.