Gjendje e rënduar në Shqipëri, sulmet ndaj KZAZ-ve, 13 të arrestuar

Ish-deputeti Bardh Spahia dhe disa punonjës të bashkive, ku u sulmuan Komisionet Zonale janë ndaluar nga policia. Ndërkaq ndaj dhjetëra qytetarëve ka nisur procedimi penal.