Gjuriqi thotë se Kurti nuk e ka hequr taksën, thërret të mos u besohet lajmeve të rreme

Drejtori i Zyrës për Kosovën në Qeverinë e Serbisë, Marko Gjuriq deklaroi se, siç është shprehur ai – kryeministri teknik i institucioneve të përkohshme të vetëqeverisjes në Prishtinë, Albin Kurti, nuk e ka hequr taksën për produktet nga Serbia qendrore dhe se nuk duhet të bihet pre e lajmeve të rreme, citojnë atë mediat e Beogradit.

“Kryeministri i institucioneve të përkohshme të administrimit në Prishtinë ka paralajmëruar, të jemi të saktë, suspendimin e afatizuar të taksës dhe këtë me kusht, ndërsa në të njëjtën kohë aplikon masa të reja për qytetarët tanë dhe ekonominë, që i quan reciprocitet”, ka deklaruar Gjuriq. / Koha.net