Grabitet një pompë e derivateve në Prishtinë

Një pompë e derivateve është grabitur dje në rrugën “Isa Kastrati” në Prishtinë.

Sipas raportit 24 orësh të policisë, dy punëtorë të pompës kanë njoftuar se dy persona të panjohur të maskuar dhe nën kërcënim të armës u kanë grabitur një shumë parash dhe janë larguar në drejtim të panjohur. / KlanKosova