GRABITET PUMPA NË PEJË

 Një grabitje ka ndodhur në orët e hershme të mëngjesit të sotëm, në një pump derivatesh përballë shkollës së të verbërve në qytetin e Pejës.
Rastin e kanë e kanë raportuar disa kamilmtar rasti, ndërsa e ka konfirmuar edhe zëdhënësi i Policisë së Pejës, Toger Fadil Gashi i cili ka bërë të ditur se persona me maska kanë hyrë dhe i kanë grabitur para punëtorit të pumpes.