Gruaja në Prizren keqtrajtohet nga burri e vjehrra, me tri vajzat dërgohet në strehimore

Viktima femër nga Prizreni ka informuar policinë se bashkëshorti i saj dhe vjehrra e saj që një kohë e kishin keqtrajtuar fizikisht dhe psikikishtë.


Policia ka njoftuar se bashkëshorti i saj është arrestuar dhe me vendim të prokurorit është dërguar në mbajtje. Ndërsa, vjehrra e saj është liruar në procedurë të rregullt.

Viktima së bashku me tri vajzat e sajë është dërguar në strehimore.