Habib Qeriqi nga Krojmiri i Lipjanit ka nevojë për ndihmë

Habib Qeriqi i lindur me 08.08.1968, para 11 muajve në bazë të egzaminimeve Radiologjike u diagnostikua me (Adenocarcinoma ductal pancreatis) apo kanceri i pankreasit.
Familjarët dhe njerëzit vullnet mirë kanë krijuar këtë fond për ndihmë financiare për ndërhyrje kirurgjike që do të kryhet në Turqi dhe kostoja e kësaj ndërhyrje kap vlerën prej 45 000 euro. Gjirollogaria për ndihmën e Habibit është kjo: 20260001748060-94.TEB Nr.Familjar 045–642–865