Hajni vjedh xhamin në Gjakovë, imami publikon videon

Mbrëmë në mesnatë një hajn ka thyer xhamin me dy minare e njohur si “Xhamia e Qylit” në Gjakovë.

Rastin e ka konfirmuar imami i xhamisë Abdurrahman Bejtullahu.

“Personi i panjohur , mbrëmë në mesnatë, ka arritur të hyj në xhamin tonë. Zoti hajr e boftë dhe atë e udhëzoftë”, ka shkruar ai në Facebook.

Hoxha ka publikuar videon ku shihet personi duke kryer vjedhjen.

S

Tags: ,