Hamiti: Kosovarët të mos bien nën ndikimin e thirrjeve fetare politike nga Lindja e Mesme

Profesori i studimeve islame, Xhabir Hamiti, ka folur për tensionet e fundit të krijuara në Lindjen e Mesme, dhe atë që sipas tij kosovarët nuk guxojnë ta bëjnë në këtë situatë.

Përmes një postimi në Facebook ai ka sqaruar përplasjet sektare fetare në emër të fesë në këtë pjesë të botës.

Hamiti ka bërë thirrje që kosovarët nuk guxojnë të lejojnë veten që të bien nën ndikimin e apeleve fetare politike që vijnë nga Lindja e Mesme.

Postimi i plotë: