Kryetari i AAK-së, Ramush Haradinaj ka vizituar sot fshatin Karaçevë pas rastit të djeshëm ku pjesëtarë të xhandarmërisë serbe u panë në këtë fshat.

Haradinaj ka thënë se institucionet e sigurisë në Kosovë duhet të ofrojnë siguri për të gjithë qytetarët dhe të mos lejojnë provokime të tilla.

Postimi i plotë:

Sot në Karaçevë, së bashku me nënkryetarin e Komunës së Kamenicës z. Faton Jakupi.
Vizituam fshatin dhe biseduam me banorët e zonës pas provokimit të fundit të xhandarmërisë serbe.
Institucionet e sigurisë në Kosovë duhet të ofrojnë siguri për të gjithë qytetarët dhe mos të lejojnë më provokime të tilla.