Haradinaj liston sukseset e qeverisjes së tij

Kryeministri në dorëheqje, Ramush Haradinaj, ka listuar sukseset e qeverisjes së tij të deritashme.

Ruajtja e tërësisë territoriale dhe e sovranitetit të vendit, taksa 100% ndaj produkteve serbe, Ligji për Ushtrinë, Ministrinë e Mbrojtjes, shërbimi në Ushtri dhe FSK, janë vetëm disa nga të arriturat të cilat, Ramush Haradinaj i ka përmendur t’i ketë përmbushur Qeveria e Kosovës nën udhëheqjen e tij.

Ky është postimi i plotë i Ramush Haradinajt.