Haradinaj: Taksën nuk e vendosa për inati të Hashimit, Kadrisë e Edit

Ramush Haradinaj, Kryeministër në largim i Kosovës, ka thënë se nuk e ka vendosur taksën ndaj produketeve Serbe për inat të askujt, por e ka bërë që ta shpëtojë Kosovën prej ndarjes.

Haradinaj ka theksuar se mbajtja e taksës nuk ka ardhur si inat ndaj dikujt, por si përgjegjësi e tij për ta mbrojtur vendin nga ndarja dhe Dodik Republika.