Haradinaj zotohet t’i ndihmojë edhe më tej gratë e Krushës së Madhe

Kryetari i AAK-së dhe kryeministri në dorëheqje, Ramush Haradinaj ka vizituar sot gratë e Krushës së Madhe, të cilat janë të angazhuara me punë në Kombinatin “Krusha”.

“Nuk ka ndjenjë më të mirë se sa të shohësh fuqinë e grave të Krushës së Madhe, të cilat janë ngritur mbi tragjedinë që u ka shkaktuar lufta, duke u faktorizuar si vlerë e shtuar e ekonomisë së vendit”, ka theksuar Haradinaj.

Postimi i Haradinajt në rrjete sociale: