Tutje Haxhiu ka thënë se ish-Qeveria Kurti ia ktheu dinjitetin vendit me qeverisjen e saj.

“Qeveria Kurti, ia ktheu dinjitetin vendit prandaj ajo qeverisje duhet të kthehet. Angazhimi dhe përbashkimi kundër kësaj Qeverie është i domosdoshëm”, ka shkruar në Facebook, Haxhiu.

Autoritetet kosovare kanë lejuar që brenda territorit të Kosovës të lejohet procesi i votimit për zgjedhjet parlamentare të Serbisë.