Helmimi në Deçan, publikohet raporti i plotë i analizave

Kompania rajonale e ujit, ‘’Hidrodrini’’ ka publikuar sot raportin e plotë të nxjerrë nga analizat për helmimin e mbi 1 mijë e 500 qytetarëve në Komunën e Deçanit.

Raporti është marrë nga IKSHPK, ndërsa analizat kimiko-fizike, bakterologjike dhe të metaleve të rënda.

“KRU ‘Hidrodrini’ ka pranuar zyrtarisht nga IKSHPK, rezultatet e analiza kimiko-fizike, bakterologjike dhe të metaleve të rënda, nga mostrat e mara nga ana e IKSHPK-së, në lokalitetet e dyshuara fillimisht për ujë të helmuar në zonën e Deçanit.