“Herkuli” shqiptar sfidon veten, tërheq tre makina (FOTO)

Rei Lleshi, një vit më parë u shpall si 18 vjeçari më i fortë në Shqipëri pasi fitoi kampionatin e forcës.

Sot një vit më pas, me forcën e tij i riu nga Tirana sfidon veten duke provuar peshat ekstreme. Me një litar të lidhur rreth mesit, 19 vjeçari tërheq tre makina, dy xhipa të mëdhenj dhe një benc klasik.

“Bëmë një provë duke tërhequr makinat rreth 6 ton e gjysmë, një provë që doli e suksesshme dhe për momentin përsëri fokusohemi tek peshat”, shprehet ai.