“Me datën 12.11.2019 rreth orës 17:25 në magjistralen Podujevë-Prishtinë (te Qershijat e Llapashticës) ka ndodhur një aksident trafiku me fatalitet në mes të një veture dhe një kombesori. Në vendin e ngjarjes emergjenca ka konstatuar vdekjen e kembesorit mashkull. Njësitet policore po merren me ekzaminimet në vend ngjarje”, ka thënë ai.