I IPET LAMTUMIRA E FUNDIT ISH-KANDIDATIT TË PDK-së PËR PEJËN

Në një ceremoni dhe atmosferë dhimbje e lotësh sapo është varrosur Astrit Ademaj, ish-kandidati i PDK-së për kryetar të Komunës së Pejës, i cili i vra të mërkurën mbrëma në Pejë.
Varrimi i të ndjerit, në praninë e shumë miqve, shokëve e bashkëpubnëtorëve u bë në fshatin “Katund i Ri” në Pejë, raporton Peja në Fokus.