IKSHPK-ja e Pejës realizon afër 200 teste falas për Covid – me rezultat brenda 24 orëve

Instituti Kombëtarë i Shëndetit Publik(IKSHPK) në Pejë, që nga fillimi i këtij muaji, ky institucion realizon testin për Covid falas, me vetëm dikumentin e letërnjoftimit, si dhe rezultatet shpallen brenda 24 orëve për pacientët.

Doktoreshë Adnora Nurboja nga IKSHPK-ja në Pejë, ka thënë për Peja në Fokus, se janë duke bërë punë të palodhshme, duke realizuar mesatarisht 200 teste në dite në objektin e këtij institucioni në Pejë, në mënyrë që rezultatet të shpallen brenda 24 orëve.

Sipas Dr.Nurboja, rezultatet për pacientët ipen përmes telefonit, përmes dokumenteve për udhëtim etj..