IKSHPK publikon pesë rreguallat për luftimin e COVID-19

Instituti i Shëndetësisë Publike të Kosovës nëpërmjet një ilustrimi të publikuar në Facebook ka treguar pesë rregullat bazë për mbrojtje nga Covid-19.

Këto janë pesë rregullat kundër COVID-19 sipas IKSHPK-së:

  1. Vendosja e maskës,
  2. Mbajtja e distancës,
  3. Pastrimi i shpeshtë i duarve,
  4. Dezinfektimi i duarve dhe sipërfaqeve dhe
  5. Shmangia e prekjes së syve, hundës dhe gojës.