INDEKSONLINE: Policë e qytetarë të lënduar në Zveqan

Disa pjesëtarë të Policisë së Kosovës dhe disa qytetarë janë lënduar gjatë aksionit antikontrabandë që po zhvillohet në këto qaste edhe në Zveqan.

Ekipi i IndeksOnline ndodhet në Zveqan bashkë me policinë dhe po raporton në kohë reale për aksionin i cili po zhvillohet njëkohësisht në 28 lokacine.