Ismaili përuron Klinikën e Endokrinologjisë: Fondet e kursyera po kthehen në investime

Ministri në detyrë i Shëndetësisë (MSh) Uran Ismaili ka marrë pjesë në përurimin e rinovimit Klinikës së Endokrinologjisë, raporton Ekonomia Online.

Ismaili me këtë rast tha se fondet e kursyera po kthehen në investime në përmirësim të shërbimeve për qytetarët.

“Është kënaqësi e madhe të jesh në Klinikën e Endokrinologjisë dhe të shihen ndryshimet që kanë ndodhur dhe të takosh pacientët ku ata të jenë dëshmitar të ndryshimeve”.

“Është kënaqësi të shohësh që fondet të cilat nuk akuzohen kthehen në investime ditekte për qytetarët ashtu edhe për personelin shëndetësorë dhe bashkëdyzimit i vullnetit dhe energjisë ka arritur të krijojë një klinikë dhe mund të jemi krenarë”.