Ja si duket lufta në Siri! (Video)

Grupet militare opozitare në Siri kanë publikuar pamje nga luftimet ndaj grupeve militare që e mbështesin Presidentin Sirian Asad. Në video shihen luftime të ashpra në mes të palëve për të marrë nën kontroll zonën Kafr Nabudah në afërsi të qyteti Hama.

Lufta civile në Siri e cila po zgjat më shumë se 8 vite duke lënë mbi
550 mijë të vdekur, dhjetëra qytete të shkatërruara dhe miliona njerër të shpërngulur nga vendbanimet e tyre.