Jep dorëheqje ministri i brendshëm Turk, Suleyman Soylu

Ministri i brenshëm i Turqisë, Suleyman Soylu, ka dhënë dorhëheqje nga pozita e tij gjatë ditës së sotme.

Arseyja e dorëheqjes së tij nga posti i ministrit, thuhet se janë problemet në menaxhimin e situates me COVID-19, si dhe shkaktimi i panikut në mesin e popullit të Turqisë.

Sipas statistikave zyrtare deri më tani në Turqi janë regjistruar 56,956 të infektuar me COVID-19, janë sheruar 3466 pacient, dhe kanë vdekur 1198 persona si pasojë e coronavirusit.