Joe Biden futet në Shtëpinë e Bardhë si president i shtetit më të fuqishëm në botë

Joe Biden ka hyrë në Shtëpinë e Bardhë për herë të parë si President i SHBA-së.

Ai është përshëndetur nga anëtarët e ushtrisë dhe një bend muzikor, përderisa krah tij ishte edhe Zonja e Parë Jill Biden.

Lexo Edhe:

Mustafa: Testamenti politik i Rugovës ishte ruajtja e miqësisë me SHBA’në

Bendi ka luajtur këngët “Hail to the Chief” dhe “God Bless America”.