Kabineti i Macronit: Nuk ka takim në Paris

Kabineti i presidentit të Francës, Emmanuel Macron, përmes një përgjigje të shkurtër të cilen e konfirmoi Radio Evropa e Lirë se takimi midis përfaqësuesve të Kosovës dhe Serbisë, i planifikuar të mbahet në Paris më 1 korrik, nuk do të mbahet.