Kamenica me performancën më të mirë për vitin 2019, përfiton 286 mijë euro

Komuna e Kamenicës ka përfituar grant prej 286 mijë eurosh, për performancën më të mirë për vitin 2019.

Këtë vlerësim e ka dhënë Ministria e Pushtetit Lokal, Zyra Zvicerane për Zhvillim dhe Bashkëpunim, Norvegjia dhe Suedia.

Kryetari i Kamenicës, Qëndron Kastrati, ka thënë se kjo mjete do përkthehen në investime kapitale për qytetarët.

“Duke marrë parasysh buxhetin e komunës për investime kapitale sa ishte prej 125 mijë euro gjithsej, angazhimi i secilit kolegë nga të gjitha fushat komunale ka bërë që ky grant t’i shkojë Kamenicës”, ka shkruar ai në Facebook.

Kamenica përfiton për herë të parë një grant të tillë./koha/

Tags: