Kampioni vjeshtor KF Ballkani, udhëton për përgaditje në Turqi

Stafi drejtues, stafi sportiv dhe të gjithë futbollistët e Klubit të Futbollit ‘Ballkani’ nga Suhareka, sot kanë udhëtuar për në Antalya, Turqi për të vazhduar me përgaditjet intenzive para vazhdimit të pjesës së mbetur të Super Ligës së Kosovës në futboll.

Kujtojmë që KF Ballkani nën drejtimin e Presidentit Arsim Kabashi dhe Kryetrajnerit Ismet Munishi, është ranguar si kampion vjeshtor I Kosovës dhe mbesin me synimet që të vazhdojnë me këtë ecuri deri në shpalljen Kampion, në fund të sezonit.

 

/Lajme365/