KEDS-i paralajmëron përsëri ndërprerje të rrymës

KEDS-i ka paralajmëruar përsëri ndërprerje të rrymës.

Ndërprerjet do të bëhen gjatë ditës së nesërme për shkak të punimeve.

Njoftimet nga KEDS:

11.12.2020

Ferizaj

1

Nga TS 35/10kV Kaçaniku do të ndërprehet:

Dalja 10kV Drejtimi 630 (Kodi: 40043003) prej orës 09:00 deri në ora 10:00

Vendet: Lagjja Dushkaja, Stacioni Hekurudhor, Stacioni i Autobusëve, Sheshi Ismajl Raka qendër, P-8.

Arsyeja: Punimi i një koke kabllovike.

2.

Nga TS 110/35/10 kV Vitia do të ndërprehet:

Dalja 10kV Begunca (Kodi: 61067010) prej orës 12:00 deri në ora 14:30

Vendet: Beguncë, Lubishtë, Shoshare, Letnicë, Vernakollë dhe Lagjja Arifaj.

Arsyeja: Drejtimi i shtyllave 12/1000.

Prishtinë

1.

Nga TS 220/35/10(20)kV Podujeva do të ndërprehet:

Dalja 10kV FAN Zahir Pajaziti (Kodi: 14000014) prej orës 11:00-11:30 dhe nga ora 14:30-15:00

Vendet: FAN Zahir Pajaziti, Letanc te Rexha, Smajlovit, Bajqinë, Kërpimeh, Repë, Pollatë, Dvorishtë, Sllatinë, Reçicë, Zhiti, Sylevicë, Brezë, Tërnavicë, Murgullë, Zakut, Metehi dhe Dobërdol.

Arsyeja: Ndarja dhe kyçja e urave.

2.

Nga TS 220/35/10(20)kV Podujeva do të ndërprehen daljet 10/04 kV

TS 10/04 kV Repë 2 (Kodi: 14000014174) prej orës 11:00 deri në ora 15:00

TS 10/04 kV Pollatë (Kodi: 14000014176) prej orës 11:00 deri në ora 15:00

TS 10/04 kV Dvorishtë (Kodi: 14000014177) prej orës 11:00 deri në ora 15:00

TS 10/04 kV Sllatinë (Kodi: 14000014178) prej orës 11:00 deri në ora 15:00

TS 10/04 kV Reçicë (Kodi: 14000014179) prej orës 11:00 deri në ora 15:00

TS 10/04 kV Zhiti 1 (Kodi: 14000014180) prej orës 11:00 deri në ora 15:00

TS 10/04 kV Zhiti 2 (Kodi: 14000014181) prej orës 11:00 deri në ora 15:00

TS 10/04 kV Sylevicë (Kodi: 14000014182) prej orës 11:00 deri në ora 15:00

TS 10/04 kV Brecë (Kodi: 14000014183) prej orës 11:00 deri në ora 15:00

TS 10/04 kV Tëernavicë (Kodi: 14000014184) prej orës 11:00 deri në ora 15:00

TS 10/04 kV Murgullë privat (Kodi: 14000014185) prej orës 11:00 deri në ora 15:00

TS 10/04 kV Murgullë (Kodi: 14000014186) prej orës 11:00 deri në ora 15:00

Vendet: Repë, Pollatë, Dvorishtë, Sllatinë, Reçicë, Zhiti, Sylevicë, Brec, Ternavicë dhe Murgull.

Arsyeja: Vendosja e ndarësit linjor.

3.

Nga TS 35/10kV Mazgiti do të ndërprehen:

Dalja 10 kV Llazarevë bizneset (Kodi: 15019006) prej orës 09:00 deri në ora 12:00

Vendet: Llazarevë- bizneset.

Arsyeja: Demontimi i shtyllës së dëmtuar.

11.12.2020

Punime në projekte investive

Ferizaj

1.

Nga TS 110/35/10kV Ferizaj 1 do të ndërprehet:

Dalja 10 kV Rexhep Bislimi (kodi: 40000003) prej ores 09:00 deri në ora 21:00

Vendet: rr. Rexhep Bislimi, rr. Hasan Prishtina, Pylltaria, rr. e Varoshit, Kisha Katolike

Arsyeja: Lidhjet dhe energjizimi i kabllove të reja.

2.

Nga TS 35/10kV Ferizaj III do të ndërprehen:

TS 10/04 kV TS Sejda (kodi: 40042001002) prej orës 09:00 deri në ora 21:00

TS 10/04 kV TS Rubin Invest (kodi: 40042001184) prej orës 09:00 deri në ora 21:00

TS 10/04 kV TS Ndertesa (kodi: 40042001223) prej orës 09:00 deri në ora 21:00

TS 10/04 kV TS Tahir Hajrizi (kodi: 40042001228) prej orës 09:00 deri në ora 21:00

TS 10/04 kV TS Bardhi (kodi: 40042001230) prej orës 09:00 deri në ora 21:00

Vendet: Sejda, Rubin Invest, Ndërtesa, Tahir Hajrizi dhe Bardhi.

Arsyeja: Lidhjet dhe energjizimi i kabllove të reja.

12.12.2020

Punime të domosdoshme për siguri të sistemit

Prishtinë

1.

Nga TS 35/10kV Fushë- Kosova I do të ndërprehet:

Dalja 10kV Bresje (Kodi: 10012004) prej orës 09:00 deri në ora 12:00

Vendet: Banesat Bresje Fushë-Kosovë, Tregu, Ambulanca Bresje, Bogujevci, Alumili dhe Kisha Bresje.

Arsyeja: Ndarja dhe kyçja e urave.

Gjakovë

1.

Nga TS 35/10 kV Gjakova I do të ndërprehen:

TS 10/04 kV Krelan 2 (Kodi: 80080012318) prej orës 09:00 deri në ora 10:00

TS 10/04 kV Krelan 4 (Kodi: 80080012504) prej orës 09:00 deri në ora 10:00

TS 10/04 kV Krelan 3 (Kodi: 80080012319) prej orës 09:00 deri në ora 10:00

TS 10/04 kV Krelan 1 (Kodi: 80080012317) prej orës 09:00 deri në ora 10:00

TS 10/04 kV TS Shqiponje 1 (Kodi: 80080011315) prej orës 09:00 deri në ora 10:00

TS 10/04 kV TS Shqiponje 2 (Kodi: 80080011316) prej orës 09:00 deri në ora 10:00

Vendet: Krelan dhe Shqiponjë.

Arsyeja: Montim- demontimi i shtyllës 12/315 në degëzimin Shqiponjë-Krelan.

12.12.2020

Punime në projekte investive

Prishtinë

1.

Në TS 35/10kV Drenasi do të ndërprehet:

Dalja 10 kV Orllati (kodi: 16100005) prej orës 13:00 deri në ora 16:00

Vendet: Zabeli i Ulët, një pjesë e Llapushnikut, Poterki dhe Vukovci.

Arsyeja: Ndërrimi i transformatorit, kthinave dhe energjizimi i kabllove të reja të tensionit të mesëm.

12.12.2020

Punime nga palët e treta

Prishtinë

1.

Nga TS 220/35/10(20)kV Podujeva do të ndërprehet:

Dalja 10 kV Fshatrat 1 (Kodi: 14000009) prej orës 11:00 deri në ora 15:00

Vendet: Sekiraqa, Poterët, Qershiat, Kamerollët, Sekiraqa 1, Sekiraqa 2, Sekiraqa 3, Kunushefc 1 dhe 2. Buricë, Gllamnik dhe Llapashticë e Ulët.

Arsyeja: Kyçja e objektit të ri sipas pëlqimit elektro-energjetik.

Ferizaj

1.

Nga TS 35/10kV Shtërpca do të ndërprehet:

Dalja 10 kV Breza (Kodi: 40044003) prej orës 10:00 deri në ora 15:00

Vendet: Hotel Breza dhe Junior, Vikendicat, Jazhinca, Sevce, Verbishtica dhe bizniset private.

Arsyeja: Instalimi i kthinës dalëse në TS-Kulla.

Tags: