KEDS sërish reduktime nesër dhe pasnesër në shumë vende

KEDS-i ka njoftuar se për dy ditët e ardhshme, disa vende do të mbesin pa rrymë për një kohë të caktuar.

KEDS-i ka njoftuar se për shkak të punimeve në rrjet dhe punimeve të domosdoshme për sigurinë e sistemit, gjatë dy ditëve të ardhshme disa vende do të mbesin pa rrymë.

Njoftimi i plotë pa ndërhyrje:

14.08.2019

Punime të domosdoshme për siguri të sistemit

Prishtinë

1.

TS  35/10kV Parku i Biznesit do të ndërprehet:

Dalja 10 kV Zabeli i Ulët-Bublakët (Kodi:16023006)  prej orës 11:00 deri në ora 14:00

Vendet: Shtrubullovë, Zabel i Ulët, Zabel te shkolla, Vukovci, Llapushnik Gashët dhe Poterku.

Arsyeja e ndërprerjes: Ndërrimi i tri shtyllave të thyera.

Gjakovë

1.

TS  35/10kV Gjakova 1 do të ndërprehet:

Degëzimi  10 kV Cermjan Meqë (Kodi:80080012324, 80080012325, 80080012326 80080012327, 80080012501, 80080012329, 80080012503)  prej orës 09:00 deri në ora 14:00

Vendet: Cermjani dhe Meqa.

Arsyeja e ndërprerjes: Ndërrimi i izolatorëve, konzollave dhe përçuesve.

15.08.2019

Punime të domosdoshme për sigurinë e sistemit

Gjakovë

1.

TS  35/10kV Malisheva do të ndërprehet:

Dalja 10 kV Banja (Kodi:82082008)  prej orës 10:00 deri në ora 12:00

Vendet: rr.602 Gjergj Kastrioti – Skënderbeu, fshatrat: Banjë, Bellanicë dhe Gajrak.

Arsyeja e ndërprerjes: Ndërrimi i transformatorëve rrymorë.

15.08.2019

Punime në projekte investive

Prishtinë

1.

TS 35/10kV Mazgiti do të ndërprehet:

Dalja 10 kV Lumi Madh-Prugovc (Kodi:15019008)  prej orës 09:00 deri në ora 12:00 dhe prej orës  14:00 deri në ora 17:00.

Vendet: Milloshevë, Brezhnicë (një pjesë), Stanovci i Epërm, Stanovc i Ulët, Lumi i Madh (Velika- Rekë) dhe Prilluzhë.

Arsyeja e ndërprerjes: Shtrirja e përçuesve në shtyllat e reja.

Gjakovë

1.

TS 110/10kV Gjakova 2 do të ndërprehet:

Dalja 10 kV Bistazhini (Kodi:81000005)  prej orës 11:00 deri në ora 13:00.

Vendet: Bistrazhin, Damjan (një pjesë), Dol, Fshaj (një pjesë), Gërqinë, Kusar, Kushavec (një pjesë), Lipovec, Marmull, Marash, Pjetërshan, Raç (një pjesë), Ramamat, Rrezinë dhe Smaq (një pjesë).

Arsyeja e ndërprerjes:Vendosja e shtyllës së betonit.

Gjilan

1.

TS  110/10kV Kamenica do të ndërprehet:

Degëzimi  10 kV Rogana (Kodi:62000012083, 62000012084, 62000012085, 62000012086, 62000012087, 62000012088, 62000012089, 62000012090, 62000012091, 62000012092, 62000012095, 62000012097)  prej orës 10:00 deri në ora 15:00

Vendet: Novosellë, Karaçevë e Epërme dhe Karaçevë e Poshtme.

Arsyeja e ndërprerjes: Vendosja  e shtyllës se betonit.

Ferizaj

1.

TS 35/10kV Ferizaj lll do të ndërprehet:

Dalja 10 kV Doganaj (Kodi:40042004)  prej orës 09:00 deri në ora 09:30 dhe prej orës 17:00 deri në ora 17:30..

Vendet: Doganaj, Zaskok, Pleshinë e Ulët dhe e Epërme, Dubravë dhe Fabrika e Ujit Pleshinë.

Arsyeja e ndërprerjes: Montimi i ndarësit.