KEK-u paguan mbi 100 mijë euro për maska mbrojtëse dhe dezinfektues pas Covid-19

Korporata Energjitike e Kosovës është furnizuar me maska higjienike dhe dezinfektues, kjo pas pandemisë Covid-19.

Për tenderin në fjalë, KEK nuk është se ka dhënë edhe pak para.

Fillimisht për kontratën në fjalë janë parashikuar 122.000,00 euro.

Këtë tender e ka fituar operatori ekonomik “CLEANTECH GROUP SH.P.K”, për të cilin është paguar hiç më pak se 113.067,60 euro.

Në kontraten e publikuar nga prokurimi, bëhet e ditur se tenderi i përgjegjshëm me çmimin më të lartë: 113.067,60 euro./Indeksonline/