Këta janë 27 ish-deputetët që dështuan të rizgjedhen me 14 shkurt

KQZ gjatë ditës së djeshme publikoi rezultatet e të gjithë kandidatëve për deputet që morën pjesë në zgjedhjet e 14 shkurtit.

Nga rezultatet e publikuara del që 27 ish-deputet nga legjislatura e fundit nuk kanë arritur të fitojnë përsëri besimin e qytetarëve.

Dy kandidatë të LVV-së, Yllza Hoti dhe Jahja Koka dështuan të bëhen përsëri deputetë.

Kurse nga lista LDK-AKR, 9 ish-deputetë nuk arritën të fitojnë një ulëse në zgjedhjet e 14 shkurtit.

Më poshtë keni listën e plotë të të gjithë ish-deputetëve që nuk arritën të fitojnë përsëri besimin e qytetarëve. Po ashtu e keni nga sa vota i kanë marr:

Yllza Hoti 5911
Jahja Kokaj 6490
Duda Balje 2213
Albert Kinolli 649
Fatmir Limaj 17 703
Albulena Balaj 3395
Doruntinë Maloku Kastrati 3522
Ardian Shala 5254
Frashër Demaj 4472
Shkëmb Manaj 6473
Shkëlzen Hajdini 4778
Saranda Musliu 4337
Vlora Limani Hajnuni 3879
Fetah Rudi 3855
Mirlinda Sopi Krasniqi 2765
Evgjeni Thaçi Dragusha 6399
Besa Ismaili 4928
Sejdi Hoxha 7383
Valdete Idrizi 4759
Rasim Selmanaj 5230
Teuta Haxhiu 3649
Haxhi Shala 5007
Gazmend Syla 5430
Ali Berisha 4080
Arbër Tolaj 5807
Shkumbin Demaliaj 5477
Veton Berisha 1452