Këta janë emrat në listën e deputetëve të AAK’së nga Prizreni

Sipas burimeve nga AAK-së, ky subjekt në listën zgjedhore do të ketë tre kandidatë për deputetë nga Prizreni.

Në zgjedhjet e 14 shkurtit pjesë e garës për Kuvendin e Kosovës nga ky subjekt pritet të jenë: Bajram Kastrati (zv.ministër),  Shqipe Kastrati dhe Besnik Krasniqi.  /GazetaePrizrenit.com

Kujtojmë që zgjedhjet parlamentare do të mbahen më 14 shkurt.