Këta janë katër nënkryetarët e rinj të PDK-së

Tashmë është zgjedhur edhe kryesia e re e Partisë Demokratike të Kosovës, raporton Gazeta Blic.

Memli Krasniqi ka prezantuar emrat e rinj të nënkryetarëve të PDK-së.

Në këtë pozitë janë emëruar: Vlora Citaku, Ramë Buja, Enver Hoxhaj dhe Uran Ismaili.

Mësoni gjithë emrat e Kryesisë së re të PDK-së:

Bernar Nikaj, Donika Shahini, Jakup Nura, Bekim Qollaku, Nexhat Demaku, Evgjeni Thaci-Dragusha, Sokol Bashota, Besa Kabashi Ramaj, Adri Nurellari, Rashit Qalaj, Zenun Pajaziti, Valdete Idrizi, Betim Gjoshi, Fehmi Mujota, Petrit Hajdari, Luljeta Veselaj-Gutaj, Blerand Stavileci, Muzafer Shala, Muhamet Haliti, Kujtimi Gashi, Safete Hadergjonaj, Donjet Bislimi.