Këta janë tre kandidatët nga Istogu për deputet të LDK-së

Sot në mbledhjen e kryesisë së Lidhjes Demokratike të Kosovës- Dega në Istog, të kryesuar nga kryetari Haki Rugova u nominuan kandidat për Deputet nga Dega e Istogut.

Dega e LDK-së në Istog ka nominuar Ilir Ferati, Besart Dreshaj dhe Shkëmb Manaj.

Kujtojmë që zgjedhjet parlamentare do të mbahen më 14 shkurt.