Këta ushtarë po vijnë në Kosovë!

Batalioni i Parë, Regjimenti 297 i Regjimentit të Këmbësorisë të Gardës së Shtetit Wyoming të SHBA-ve, javën e ardhshme do të vijnë në Kosovë në kuadër të forcave të NATO-s.

Kjo është hera e parë që ky batalion del në mision jashtë SHBA-ve që nga themelimi i saj në vitin 2016.

Guvernatori i Shtetit Wyoming, Mark Gordon, gjeneral-major Greg Porter dhe ekipi komandues i Gardës Kombëtare të Uashingtonit do të marrin pjesë në një aktivitet ceremonial në stadiumin e futbollit të Shkollës së Lartë “Star Valley” në Afton të martën, më 28 maj.