KFOR-i njofton se po kryen stërvitje normale

KFOR-i vazhdon të stërvitet për të qenë i gatshëm dhe të garantojë siguri për të gjithë njerëzit në Kosovë.

Në ditët e ardhshme do të ketë disa lëvizje të trupave të KFOR-it në pjesë të ndryshme të Kosovës.

Kjo është vetëm një stërvitje normale e zbarkimit dhe procedurave.

Situata mbetet nën kontroll, pa asnjë shenjë kërcënimi të mundshëm.