Kompania në Prishtinë dënohet me 500 euro pasi hedhi dhe pa leje!

Një kompani në Prishtinë sot është gjobitur nga Inspekcioni pasi kishte hedhur dhe në pronë komunale pa leje përkatëse.

E dënimi që e mori ishte kogja i lartë.

 

 

Sipas drejtorit të Inspekcionit në Prishtinë, Adonis Tahiri, kjo kompani u gjobit me 500 euro.

“Hudhja e dheut në pronë komunale pa leje përkatëse, është e dënushme!”, ka shkruar ai./indeks/