Kompletohet qeveria Totaj, këta janë dy drejtorët e ri nga PDK

Kryetari i Prizrenit, Shaqir Totaj, sot ka kompletuar ekzekutivin që do ta udhëheqë Prizrenin në katër vitet e ardhshme.

Ai gjatë ditë së sotme ka emëruar edhe dy drejtorë.

Drejtorët e emëruar janë:

Drejtoria e Inspektorateve – Islam Ukaj

Drejtoria e Ekonomisë dhe Financave – Sulltan Badalli