Komuna e Dragashit organizon debat me banorët në të gjithë fshatrat

Komuna e Dragashit, ka hartuar një agjend ku do të ketë debate me të gjithë banorët e të gjithë fshatrat të komunës, raporton LAJME365.

Debati do të zhvillohet për përgatitjen e strategjisë për zhvillim ekonomik lokal.

Në këto takimi do të marrin pjesë Kryetari i komunës, Behxhet Xheladini, Nënkryetari, Resul Fetahu dhe drejtori i Financave, Qamil Kolloni.

Më poshtë e gjeni dokumentin me datat dhe orën e mbajtjes së këtyre takimeve në fshatrat e komunës së Dragashit:

Tags: ,