Komuna e Kamenicës njoftim të rëndësishëm për qytetarët

Përmes një statusi në facebook Komuna e Kamenciës ka njoftuar se nga nesër fillon dezinfektimi hapsinor në komunë.

Komuna e Kamenicës njofton të gjithë qytetarët se në bashkëpunim me operatorin ekonomik, nesër me datë 04/08/2020 (e martë) duke filluar nga ora 22:30 do të filloj dezinsektimin hapësinor.

Luten qytetarët që t’i mbyllin dritaret.

Po ashtu orari mund të ndryshoj nëse ka erëra të forta dhe reshje shiu, mirëpo do të jeni të informuar për çdo ndryshim./lajme365/

Tags: